Löysin Hakaniemen hallista aivan ihanaa lankaa ja oli pakko ostaa kokeilukerä (sen vuoksi ei useampaa, koska kyllästyn kovin nopeasti isoihin töihin). Virkkasin sitten tällaisen penalin läpällä. Siihen ostan vielä napin ja ajattelin ommella sisälle kankaisen vetoketjullisen pussin niin kynät pysyy sisällä. Tätä lankaa voisin ostaa lisääkin.

599096.jpg

Innostuin niin kovasti tuosta ruskeasta yläpuolella olevasta langasta, että ostin samantyylisesti värjättyä lankaa (aivan eri lanka, paksuuskin eri). Virkkasin siitä sitten yksinkertaisia neliöitä jotka voi yhdistää joksikin peitoksi tai muuksi. Ostin vielä yksiväristä vihreää jonka ehkä voisi yhdistää myös mukaan. Virkkaus on kivaa bussimatkoilla kouluun:)
599097.jpg

Minulla on myös Novitan Woolista tekeillä lasten nuttu (joka näyttää ihan valtavalta, vaikka pitäisi mennä kuten ohjeessa). Ajattelin aloittaa lasten paidasta, sillä kärsivällisyyteni ei kyllä riittäisi aikuisen kokoon.
599099.jpg

Alla olevasta langasta minulla on kaulahuivi tekeillä en vaan millään löytänyt sitä tähän hätään kuvattavaksi. Työ on aloitettu aika kaukan aikaa sitten, enkä ollenkaan tykkää kyseisestä langasta.
599100.jpg

Keriä Pop lankaa ja samaista lankaa monivärisenä. Ajattelin tehdä kaulahuivin, mutta tuollainen fiiliksellä tekeminen näyttää aika kamalalta. Jos pitäytyisi yhdessä värissä. Tai tekisi parin kerroksen raitoja.
599102.jpg