Kävin pari päivää sitten ostoksilla ja mukaan tarttui taas kaikenlaista kivaa. Eurokankaasta ostin kahta ihanaa kilotavaraa. Nallekangas on juuri kivan kokoinen vauvanpeitoksi. En tosin ollenkaan tiedä kenelle, ehkäpä itselle varastoon tulevaisuutta varten;) Sitten vihreä ompelusvintage-aiheinen kangas, jota otin vähän yli metrin vaikken tiedä vielä mitä siitä tulee. Keksikää te mitä voisin siitä tehdä. Tiimarissa kävin ostamassa nukkekotiin tuolit ja pöydän. Akateemisesta kirjakaupasta sitten lähti mukaani  Cards and papercraft lehti jonka mukana tuli kivoja papereita, tageja jne.


Sitten naapurissa olevasta pienestä Tiimarista mukaani lähti matkustusaiheisia tarroja, kun ajattelin että voisin askarrella häämatkakuvista jonkinlaisen kansion. Lisäksi oli pakko ottaa mukaan tuollainen vihko, kun siinä on laudassa tahiti-kukka kuvio (tanssin tahitilaisia tansseja ja olen hulluna noihin kukkakuvioihin, nykyään niitä löytää vaattesta ja muualta tosi paljon). Huomasin myös, että Hiekkaoliivissa olisi aivan ihania Havaiji aiheisia kuvia, täytyy varmaan tilata.
815661.jpg

Laitan nyt samaan postaukseen myös nämä ristipistomallit, jotka olen huutanut netistä jonkin aikaa sitten. Tuo dalmispentu on aloitettu, labradorit saavat hetken odottaa.
815663.jpg
Labradorista puheenollen, meille tuli hoitoon anopin koirulainen vajaaksi pariksi kuukaudeksi. Mukavasti tyttö on sopeutunut tänne kaupunkiin eikä ole millänsäkään rotista ja hamstereista. On se aika ihanaa kun tuollainen karvakorva työntää märän kuononsa kasvoihin nukkumaan mennessä ja kohta tuhisee lattialla sängyn vieressä. Ihana otus.
815686.jpg