Mun vuodatus on tökkinyt aika lailla ja Photobuckettiinkin kuvien laittaminen kestää iäisyyden. Siispä päivityksiä on saanut odotella. Nyt arvon vuodatus suostui taas tallentamaan kuvia. Jee.

Eli laitan nyt uusimman tähän ensimmäiseksi. Maaliskuun ensimmäinen Say paketti saapui tällä viikolla. Ihana paketti. Nyt saa laitettua eyelettejäkin helpommin kun on kunnon laite, ihan en vielä tajunnut mihin eri tarkoituksiin ne kolme eri päätä on? Lisäksi paketissa oli kaikenlaista kivaa tarraa, eyelettiä ja nauhaa ym. Erityisen ihastunut olin tuohon paperiin jossa oli erilaisia laukkuja. Siis aivan mahtavan söpö. Kiitos paljon ystäväiseni. Mulla on jo pieni aavistus siitä kuka olet;)
1358214.jpg

Sitten edellinen Say lähetys, eli helmikuun toinen paketti. Huopaa ja huovutusneula, kukkia (ihania) ja erilaisia papereita... Ja hauska dogipurkki:) Kuivahuovutusneulaa en olekaan käyttänyt ennen, ihan perus huovutusta olen kyllä harrastanut, olen huovuttanut laukunkin vuosia sitten yläasteella.
1358210.jpg

Ystävänpäiväyllätyspaketti tosissaan oli yllätys. Korukirja. Mukana paketissa oli muutakin, kuten simpukka-aiheisia koristeita (en keksi millä niitä kutsutaan) yms. Ehdin jo kuitenkin ennen kuvan ottamista sotkea ne omien askartelutarvikkeideni joukkoon, joten eivät päässeet siis kuvaan. Kirja oli ihana, paljon ideoita löytyi.
1358209.jpg

Ja kirjan inspiroimana suuntasin matkani sitten Sinelliin ostamaan helmiä ja korutarvikkeita:) Inspiraatiossani sain tehtyä useamman parin korviksia. Vielä en oikein tajunnut miten sen korvakorutapin toisen pään saa kauniisti kieputettua tuohon korvisosaan. Pitäisköhän siihen olla kahdet pihdit vai jotkut erikoispihdit vai onko olemassa jotain nättejä "välikappaleita". Noh, itse tykkäsin näistä, vaikkeivät ehkä ihan priimaa olekaan. Siskolle on menossa jokunen pari:)
1358203.jpg

Jonkin aikaa sitten pikkusiskoni muutti poikaystävänsä kanssa yhteen ja lähetin heille molemmille tekemäni kirjanmerkit tuparilahkaksi.
1358206.jpg

Ja osallistuin myös kiiltokuvavaihtoon, tässä minulle tulleet kiiltokuvat: (pahoittelen, että kuva on väärinpäin)
1358200.jpg

Eiköhän tämä postaus nyt riitä?

Edit: Eipäs riitäkään.
Ostin askartelutarvikkeilleni lipaston, tai noh lipaston alin laatikko on askartelutarvikkeille. Keskimmäisessä on keräilyponini ja ylimmäinen laatikko on nimeltään "kuinka siivoan nopeasti kun vieraita on tulossa" (eli sinne sujautetaan kaikki millä ei ole mitään paikkaa)
1358220.jpg
Ikean Hemnes, lipaston päällä Harrodsin nalleni.