Minäkin Jouluhulluna lähden kokoamaan itselleni joulukalenteria. Eli ihmiset, jotka haluaisivat olla kokoamassa minulle joulukalenteria ensi jouluksi pistäkää kommenttia. Voit tehdä niin monta luukkua kuin haluat. Luukut voivat sisältää melkeinpä mitä tahansa; askarteluun liittyvää, käsillä tehtyä, herkkua, teetä. (ei kahvia) Ilahdun niin monenlaisista asioista:) (Lapsuudessa parhain joulukalenteri oli siskoni kummitädin tekemä hyvältä tuoksuva kalenteri, joka sisälsi tarpeellisia asioita kuten nenäliinoja, servettejä, hammastahnaa, saippuaa, huulirasvaa, kynttilöitä jne..)

Lupaan osallistua vastavuoroisesti myös sinun kalenteriisi.

Luukkujen tulisi olla minulla marraskuun loppupuolella. Toki saa vaikka heti lähettää:)

HUOM! Edit: Ajatukseni ei oikein nyt ollut mukana laittaessani tätä joulukalenteri-ilmoitusta kun toivoin tuoksuvia ja syötäviä juttuja. En ajatellut ollenkaan meidän pikkuneitiä eli 4kk ikäistä noutajan pentua joka syö kaiken. Tänään kotiin tullessani oli luukku 2 tullut ja revitty eteisessä kaikkien muiden postien tavoin. Kaakaojauheet oli pistetty parempiin suihin ja nyt neidillä ei ilmeisesti ole kovin hyvä olo, yökkäilee. Eli siis laittakaa mieluumin sittenkin askartelutarvikkeita tai muuta ei niin kiinnostavan hajuista. (ilahdun esimerkiksi leimakuvista, kiiltokuvista, ääriviivatarroista, papereista yms.) Anteeksi tämä sekaannus, mun moka Marelo.

Lisäys 19.9. Postit tulevat nyt oven ulkopuolelle olevaan pussiin, joten enää ei ole niin väliä, onko paketissa syötävää vai ei. Neiti alkoi repimään kaikki postit, joten tähän päädyttiin nyt.

(Tuon koiruuden vatsa on muutenkin herkkä, eilisen pentukurssilla käyttämäni juuston palat eivät sopineet vatsalle ja se on nyt ihan ripulilla. Tuo yökkäily voi johtua myös siitä, koska yökkäsi aamullakin ennen mun kouluun menoa ennen kuin oli kaakaojauheet saanut suuhunsa. Pentukurssilla ei kovilla nappuloilla saa palkata, joten täytyy alkaa liottamaan noita koirannappuloita myös palkkaukseen. Niitä ainakin sen maha kestää. Velipoikaa palkataan aina omalla märällä nappulalla koska sillä on vähän kurkku ja vatsaongelmaa.)

1. Kati -saapunut
2. Marelo -saapunut
3. Saoka -saapunut
4. Tärpätti
5. Elina -saapunut
6. Stiina
7. Piia -saapunut
8. Elina -saapunut
9. Saoka -saapunut
10. Orvokki- saapunut
11. Pike- saapunut
12. Karakali -saapunut
13. Pirjo -saapunut
14. Orvokki- saapunut
15. Esteri -saapunut
16. Pike -saapunut
17. Elsa -saapunut
18. Pike -saapunut
19. Pike -saapunut
20. Nina -saapunut
21. Heidi -saapunut
22. Nina -saapunut
23. Stiina
24. Salamander -saapunut

Kiitos Pikelle ylimääräisistä luukuista, laitoin ne kalenteriini vapaille päiville.

Kysy osoitetta [email protected] tai kommenttiosiossa jos ilmoitat sähköpostisi.