Ei minulla mitään askarteluun liittyviä uusia kuvia ole, mutta ajattelinpa näyttää minkälainen otus minua tuijottaa tietokoneella ollessani. Iskän sylkyssä:
1822537.jpg
Väsyneenä pyykkitelineen alla:
1822532.jpg

Tyttö on käynyt tällä viikolla koirapuistossa monta kertaa ja aina on yhtä hauskaa. Vaikka on vaavi vielä, menee isojen koirien kanssa hienosti. Puistossa muut ihmiset ovat myös kehuneet kovasti tytön rohkeutta ja labbisihmiset sen kulmauksia yms (joista minä en kyllä mitään tiedä) Ihana kun toinen iltaleikin jälkeen on ihan väsynyt ja nukahtaa heti ruoan antamisen jälkeen. Ennen oli energiaa iltahepuleihin, jolloin juostiin olohuoneessa hullunympyrää ja hypittiin seinille ja sohvalle. Onneksi rokotukset saatiin kuntoon ja pääsee purkamaan energiaa koirapuistoon.

Koirakoulu alkoi myös, ensimmäiselle kerralle ei Viljan kanssa päästy, koska rokotusten varoaika ei vielä ollut umpeutunut, mutta maanantaina sitten sinne. Kivaa.

Tänään kävi Viljan velipoika kylässä ja kyllä oli menoa taas. Päivällä jo huomasin, että yksi kulmahammas oli tippunut, mutta nyt leikin tiimellyksissä tuli verta paljon ja huomattiin, että kaksi muuta kulmuria oli pois. Suu näyttää hassun tyhjältä kun siellä on enää yksi maitokulmuri.

Minulla myös alkoi koulu. Pukuompelijan tutkinnon siis suoritan. Ihan lupaavalta ja mielenkiintoiselta vaikuttaa. Pitää tehdä omiin saksiin joku kiva saksikoriste niin että tunnistan ne omakseni. Samoin voisin tarvita silmäneuloille neulavihkon tms. (Vink, vink;)Hih)