Tänään oli aivan ihana maanantai. Kiitos kuuluu sekä SRPY:lle että SNY:lle. Ja tietenkin Viikin pieneläinklinikan lääkäreille ja hoitajille. Eilen hain Viljan kotiin klinikalta. Tyttö on oma itsensä. Hieman oli eilen väsynyt vielä ja vatsa oli ihan löysällä ja mustana hiilestä. Mutta tyttö on KOTONA ja voi hyvin:) Kotiin päästyään sai riemuhepulit. Tänään olin tytön kanssa aamupäivän kotona pois koulusta ja neiti voi vallan mainiosti. Kakkakin oli jo kiinteää kun sai taas omaa tuttua ruokaa.

Ja postimies kävi ovella tuomassa kaksi pakettia. Iik, miten ihanaa. SRPY lähetti minulle ensimmäisen paketin. Paketista paljastui söötti koirakortti, neuloja ja pahvisia lankapuolia sekä aivan ihana Newton´s law kirjanmerkki kitin. Tuota kirjanmerkkiä olenkin ihaillut ja se on ollut hankintalistalla. Kiitos tosi paljon.
1890839.jpg

SNY myös lähetti paketin. Ja mitä sieltä paljastuikaan? Kool-aideja, lankaa värjäykseen, puikot huivin tekoa varten, ihanan tuoksuisia kynttilöitä, hauska kortti ja leikekirjojen askarteluun tarroja. Kiitos ihanasta paketista. Olenkin jo pitkään halunnut kokeilla lankojen värjäystä ja nyt pääseen koolaamaan. Kiitos myös Ilun ohjeesta, se oli hyvä. Kouluun lähtiessä otin sen bussiin luettavaksi ja kool-aidit hypisteltäväksi:) Kuvasta puuttuu vielä paketissa ollut lahja Vilja-neidille:paketti luita. Yksi tuli jo syötyä ja näytti maistuvan. Vilja kiittää siis myös paketista.
1890841.jpg

Ihanaa kun on olemassa tällaisia "virtuaaliystäviä". Miten ihmeessä onnistuittekin juuri tälle päivälle pakettinne lähettämään?