Riiviö söi alkuviikosta miehen silmälasit aamuyöstä. Siinäpä sitten mies oli viikon lomalla kun ei ollut toisia laseja. Uudet saatiin perjantaina. Kalliiksi käy tuo otus, silmälaseja ei tietenkään kotivakuutus korvaa kun on lemmikin tuhoamat. Koiran vastuuvakuutus kattaa taas ainoastaan koiran muille aiheuttamia vahinkoja. Noh, nyt uusiin laseihin otettiin sitten instrun oma silmälasivakuutus:)
Nyt neidillä on sitten mahassa niitä linssinpaloja, verta tulee kakan mukana. Ei onneksi paljon ja eläinlääkäri sanoi, että niinkauan kun syö, juo ja kakkaa, ei oksenna eikä verta tule paljon niin on ok. Haavojen paraneminen kestää aikansa.

1942639.jpg
Possunnenä oli herkkua.

Noh, hyviä uutisia sentään on että maksa-arvot on kunnossa eli pysyvää maksavauriota ei purkan syöminen ole aiheuttanut. Vilja on myös siivonnut isän "apuna". Sen mielestä tosin imurointi olisi kuulunut tehdä vetoleikkinä.
1942626.jpg
Eilen oli pentuetapaaminen. Voi sitä iloa kun sai nähdä kaikki sisarukset. Osa oli kasvanut hurjasti. Vilja on tällä hetkellä noin 16kg. Jalo veli oli jo 30kg, Topi jotain 26kg. Sisko Troija oli aika samankokoinen meidän neidin kanssa, mutta sillä oli suipompi kuono. Osa pennuista oli todella vaaleita kun taas Vilja oli kaikista keltaisin (pentuna oli ihan valkoinen). Laban, Oiva ja Vilja viihtyivät erittäin hyvin yhdessä, olivat rajuja leikeissään. Urho oli aika rauhallinen ja jännitti vähän riehakkaampia sisaruksia. Topi, pentuajan ehdoton pomo, oli aika rauhallinen ja alistuvainen. Hassua kuinka kaikille on tullut jotenkin omanlaistaan luonnetta, pentuna vielä olivat aika samantyylisiä. Osa pennuista on jo ihan sisäsiistejä ja kukaan ei juurikaan tee tuhojaan. Hah, meidän neidillä ei ole tietoakaan sisäsiisteydestä ja kyllähän te jo tiedättekin, että tuhoja tehdään ja kovasti;) Noh, meidän neiti on kuitenkin kaunein ja ihanin ja ja.... Tykkään siitä kovasti, vaikka onkin riiviö.
1942624.jpg
Ja nyt on muuten neljänä peräkkäisenä yönä herättänyt minut joskus klo 4 aikaan yöllä. Eka yö olin silleen, että " ei vielä" kun luulin, että se vaan haluaa ruokaa. Neiti meni heti paperille tekemään isot pissit ja kakat. Toisena yönä olin myös väsynyt ja sama toistui. Silloin tajusin, että se pyytää ulos. SE PYYTÄÄ ULOS. Mikä ihanuus, se pyytää ensimmäistä kertaa elämässään ulos. No kolmantena yönä sitten kömmin klo 4 ulos ja IIISOT pissat tuli ja KOLMET kakat!!! Voi että sitä iloa, SE PYYTÄÄ ULOS. Tänä aamuna onneksi herätti vähän myöhemmin, mutta herätti ja teki taas isot pissat ja kahdet kakat. Jospa se sisäsiisteys kohta alkaa, kun neiti osaa jotenkin kertoa että pitäis päästä ulos pissille tai kakalle. Tähän mennessä ei ole antanut minkänlaisia vinkkejä edes.

Jos jotain käsillä tekemistäkin laittaisin esille, niin uteliaisuuttani ompeli jonkun aikaa sitten vanhoista farkuista ja fleecestä koirantakin Suuren käsityökerhon ohjeella. Koko oli L, huvittavaa, pienihän se on ei mene edes Viljalle päälle. No, labradori tuskin tarvitsee mitään lämmittävää takkia. Ajattelin takin myydä Espanjan koirien kirppiksellä.
1942634.jpg