Eilen vietin 26-v synttäreitäni. Käytiin syömässä ja juomassa miehen, kälyn ja kälyn miehen kanssa. Mukavaa oli.

Sain myös postitse ihanan paketin Sarilta. Paketissa oli ihana kirjanen Beloved Bible Story Samplers, jossa on kahdeksan sampleria raamatun eri aiheista: kymmenen käskyä, psalmi 23 (The Lord is my Shephard), luominen (Aatami ja Eeva), Joona ja valas, Daniel ja leijona, Joosua 24 (as for me and my house, we will serve the Lord), Nooa ja Coat of many Colors (Joosef). Kirjanen oli niin ihana, että minun oli heti aloitettava yhden tekemisen ja aloitin siis Raamatun mukaan alusta eli luomisesta:) Paketissa oli myös ruskeita DMC lankoja, kangasta pistelyä varten (olisko juuri ohjeen mukaista Light Mocha Cashel Linen tai jotain vastaavaa, mutta sille siis aloitin tuon luomisen pistelyn), biscornu, koirantassukortti ja kaksi kaunista kangaspalaa. Kuva on hieman tumma, mutta kyllä siitä varmaan saa kuitenkin selvää.

 

Lisäksi satuin käväisemään Virpin blogissa juuri kun hän oli lahjoittamassa ristipistopaketteja. Tällainen ihanuus sitten tuli nopsaan postissa sopivasti juuri synttäreiden kunniaksi. Luulin sieltä tulevan ainoastaan mallin, mutta se olikin kokonainen kitti lankoineen päivineen. Ihana! Tämän haluan joskus keittiöni seinälle.

 

Mies oli myös muistanut lahjalla. Mauri Kunnasta rakastan (nuorempana minun haaveammatti oli Mauri Kunnaksen vaimo, kun hän saa värittää noita kuvia;)heh) ja vieraskirja puuttuukin tästä talosta. Lisäksi hyviä lakuja ja leffa.

Lisäksi tuli tilattua maailmalta jotain synttäreiden kunniaksi, mutta niistä kuvaa sitten kun saapuvat.

Ja tämä tyttö lähtee helmikuussa Italiaan. Jee!! Lennot Roomaan oli huisin halvat Matkamessujen takia(vaikken messuilla käynytkään) joten siellä pari päivää, jonka jälkeen juna kohti etelää suuntana Catanzaro. Täältä tullaan sisko.