Lapsuudesta muistan ystäväni kanssa leikityt leikit Pikkaraisilla (Forest Families). Myöhemmin ystäväni häissä muistin uudelleen nämä ihanat nukkaiset eläinystävät, sillä ystäväni hääkakkua koristi pikkaraispuput hääpuvuissaan. Hain lapsuudenkodista kaikki omistamani Pikkaraiset ja tässä he esittäytyvät. Kenenkään nimiä en muista, liekö niillä ollutkaan sellaisia.

Koko sakki:
428548.jpg

Karhuperhe oli muistaakseni ensimmäiset Pikkaraiset mitä omistin. Pikkukarhujen nukka on jo lähtenyt kokonaan leikkien tiimellyksissä. Alkuperäisistä vaatteista en ole varma, sillä Pikkaraiset puettiin aina uudelleen ja uudelleen.

428567.jpg

Vanhimmasta päästä on myös kaksi koiralasta, joiden nukka on myös erittäin kulunutta.

428568.jpg

Norsuperheeseen kuuluu kahdet vanhemmat ja kaksi lasta. Lapset ja toiset vanhemmat ovat aika vanhoja, mutta toiset vanhemmat ovat nuoria ja ovatkin varmaan pikkusiskoni.

428563.jpg

Kissaperheeseen kuuluu yksi vanhempi ja kaksi lasta. Aikanaan tämä aikuinen oli miespuolinen, mutta myöhemmin se puettiin mekkoon.

428557.jpg

Lehmäperheessä on kolme lasta. Äitilehmä on hyväkuntoinen kuten toinen lapsistakin. Kaksi lehmälasta on menettänyt nukkaa turvastaan.

428553.jpg

Yksinäinen aikuinen tiikeriuros minulla myös oli. Leikeissä se yleensä oli kuitenkin lehmä-äidin kanssa toisena vanhempana (eihän sillä ollut väliä, vaikka oikeassa elämässä tiikeri olisikin syönyt lehmän).

428562.jpg

Kaksi hiirilasta on vanhempaa perua kuin niiden isä. Voi olla, että isähiiri on pikkusiskoni, sillä se on hyväkuntoinen.

428561.jpg

Nämä kaksi aikuista oravaa ovat ehkä myös pikkusiskoni.

428564.jpg

Siililapselta on leikattu "hiukset", sillä menivät takkuun. Siili taitaa myös olla siskoni. Siililapsi oli aina leikeissä oravien adoptiolapsi.

428551.jpg

Lisäksi siskoni omisti tällaisen pupun, joka kuitenkaan ei ole aito Pikkarainen.

428566.jpg

Tämä Hääpari koristi lapsuudenystäväni hääkakkua:

428595.jpg
428611.jpg