...vaikkakin aika lailla eksoottista ja lämpöistä postia ollakseen pohjoisesta:) Minulla on kyllä maailman ihanin Say. Paketissa oli ihania kaksipuoleisia papereita joita voisin käyttää scrappäykseen, kauniita kukkia, tuota ihanaa nauhaa, 3d kortteihin tarroja, kynttilä(tuoksui muuten hyvältä), namia, teetä, muistikirja JA SUPERIHANIA HAVAIJI-KUVIA, joita olenkin ennättänyt ihastella. Lisäksi mahtava SAY oli itse tehnyt tosi nätin Aloha kortin mulle. Aloha myös sinulle. (ps. sieltä mistä paketit tulee on minulla sukulaisia:) olisipas jännää jos SAY olisitkin sukua, tuskinpa vaan, heh)
890381.jpg

Vietiin koiruus takaisin kotiinsa. Talossa tuntuu niin kovin tyhjältä ilman sitä. Kukaan ei kävele koko ajan perässä täällä eikä pidä kuonoaan jalallani kun olen koneella tai katson telkkaa tai kerjää kun syön. Kukaan ei töki kuonollaan ja ynise aamulla kun olisi aika herätä eikä kukaan tuhise unissaan olohuoneen lattialla. Ikävä on jo. Tässä me vielä halitaan:
890390.jpg
Ja koiruus jättää hyvästejä hamsterille. (kovasti ollaan siis vahtimassa, ettei koira keksi mitään tyhmää, oli kiinnostunut, mutta vähän jännittynyt, ei yrittänyt ottaa kiinni)
890426.jpg