Olen ihan onnessani. Ilmattaren Niinan avustuksella sain ebaystä tämän:
1770340.jpg
Ihana on, eikä näytä edes turhan vaikealta, vaikka iso työ onkin noin niinkuin minun mittapuulla. Tästä on tulossa 60v lahja anopille, sen voin kertoa, sillä anoppi ei lue blogiani:) Vuosia on onneksi vielä kaksi jäljellä ennen kuin lahjan on oltava valmis, joten aikaa on.
Sattumalta Niina asui aivan parin kilometrin päässä, joten kävin kylässä hakiessa tämän paketin. Oli mukava tavata oikein kunnon ristipistoilija ja tutkailla hänen ihania aarteitaan. Siis ihan oikeasti, kaikkea ihanaa:) Ihan alkoi sormia syyhyttää ja tarttee munkin varmaan ottaa käyttöön ebay, on sen verran halvempaa sieltä huutelu.

Lisäksi olen neulonut tällaiset:
1770339.jpg
Ohje oli tehty kaksinkertaiselle kitten mohairille ja 3,5 puikoille, joten s-koosta tuli aika tiukka kun tein sen kaksinkertaisesta Novitan Woolista (valkoinen ja keltainen). Halusin kuitenkin kokeilla ohjetta jo olemassa olevilla langoilla. Väsistä tuli tosi mieleinen ja varmasti tulee käyttöön. Mietin vielä nappien lisäämistä tähän, ohjeessa niitä oli runsaasti. Ostinkin jo väriin sopivia sydännappeja, mutta en olekaan ihan varma haluanko niitä laittaa.
Kävin sitten ostamassa myös mohairia (ei kitten), mutta alku ainakin näyttää siltä, että on tulossa liian isot. Jos näin on vielä melkein valmiissa työssä jatkan varmaan lapasiksi.