Hanki koiranpentu niin elämä ei ole tylsää
1847751.jpg
Tuolinjalka, jokainen muukin keittiön tuoleista näyttää tältä.
1847753.jpg
Vasta tekemäni kämmekkäät, napattu keittiön pöydältä, revitty ja napit syöty. Nappeja odotellaan poistuvaksi suolistosta minä hetkenä hyvänsä.
1847755.jpg
Sohvalla ei saa olla, pentu tietää sen, mutta menee sinne tahallaan ja katsoo minua sieltä ilkikurisesti. Huomaa myös lattian siisteys!!

Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä ja himpun verran huumorintajua siis tarvitaan. Onneksi molempia löytyy jonkun verran. Onneksi tuolit on parilla eurolla kirppikseltä hommattuja ja kämmeikkäitä varten on samaa lankaa jäljellä vielä. Lisäksi ei ole isotöinen. Sitten olis saattanut hieman sapettaa, jos neiti olisi syönyt SNY lähettämän huivin tai mummon kutomat villasukat, jotka molemmat myöskin olivat keittiön pöydällä tuona päivänä. (Ehkei puhuta tässä yhteydessä marimekon repusta, josta neiti söi vetoketjua (70€) tai vaellusrepusta, josta myös oli vetoketjua syöty (70€) tai punaisista nahkasaappaista, joihin rotat tekivät kolon (60€). Sellaista se elämä on.) Kaikenkaikkiaan olen ihan rakastunut tuohon neitiin ja se ilahduttaa minua rohkeudellaan joka päivä.

Sitten hieman käsityö- ja askartelujuttuihin. Ostin paketin Promarkereita kun oli tarjouksessa. Ensimmäistä kertaa kokeilin niitä, oli muuten tosi kiva värittää leimakuvia. Niin helppoa. Tulee varmaan hommattua lisää, ainakin nyt joku hiustenväri Magnolioita varten. Tuo yksi oli ihan kiva ihonväriksi, vaikka sitä hieman epäilinkin liian tummaksi.
1847761.jpg

Siirtyi muuten Sny:n lähettämä Polkka niille bambupuikoille. En ole varma tuleeko niistä sukat vai säärystimet, katsastan ensin miltä näyttää. On muuten tosi outoa neuloa nyt seiskaveikalla kun on neulonut parit sukat tässä lähiaikoina ohuista langoista. Seiskaveikka on niin paksua. Luulin aikanaan, etten koskaan saa neulottua ohuesta langasta, mutta nyt kyllä tykkään enemmän ohuesta. Niihin saa nätimmin ohuita raitoja, polkassa on aika paksut raidatkin. Bambupuikot on kyllä ihanat. Hassua kun ei kuulu sitä puikkojen kilinää:)

Ostin ihanat sukkahousut ja huivin. Selaiset sinapinkeiltaiset, kuvassa huivi näyttää ihan liian oranssilta, on enemmän kellertävä. Ihana energiaväri. Yritin etsiä lankakaupasta sinapinkeltaista tai oranssia sukkalankaa, mielellään raitaa, mutta ei löytynyt. Täytyy katsastaa nettikaupatkin kunhan ennättää. Onko kellään tietoa mistä voisi löytyä.
1847759.jpg

Koulussa tehtiin pannulaput tikkausharjoituksena ja ompelukoneen käyttöharjoituksena. Ihanat retrokankaat oli käytössä.
1847762.jpg