Eilen kaiken häslingin ja kiireen keskellä Salainen neuleystäväni pääsi yllättämään minut täysin. Sny oli aiemmin lähettänyt kortin jossa kertoi, että lomaillaan ensin, joten ajattelin, että pakettia tulee vasta loppukuusta. En todellakaan osannut odottaa sitä nyt. Lisäksi koko elokuun alku meni ihan hujauksessa tanssiryhmämme pukuja tehdessä ja harjoitellessa tv-keikkaa varten, etten ollenkaan ennättänyt edes ajatella koko neuleystävä juttua.

Ihana paketti oli. Aivan ihana. Ystäväni oli neulonut minulle ihanan huivin ja vielä todella ihanan värisen. Kiitos paljon, se tuli käyttöön ihan heti. Voi kumpa itsekin osaisi tehdä tai edes uskaltaisi yrittää lukea ohjeita:) Paketissa oli myös Polkkaa vihreänä, tuota olen juuri pohtinut varsinkin vihreänä. Varmaan tulee kyllä muutkin värit hankittua kun on niin kivaa lankaa. Ja ensimmäiset puiset puikkoni:) Voi että ne tuntuu hyvältä kädessä. Olen niitä tänään sivellyt hyppysissäni moneen otteeseen. Täytyy varmaan pian kokeilla. Tosin sen verran moni keskeneräinen sukka on puikoilla, että ehkä kannattaisi ainakin yhdet tehdä loppuun ensin;) Ja karkkia makeannälkään, pidän tosi paljon noista hedelmäkarkeista, kyllä se sny tietää. Ja kivoja leppis ja kukkakuvioita.

Kiitos todella paljon sinulle!! Oli erittäin mieluinen paketti.
1803244.jpg

Eilen tosiaan oli tanssiryhmämme tv-kuvaukset. Saatiin vielä saman päivän aamuna valmiiksi uudet asumme. Kylläpä niissä olikin tekemistä. 14 ihmisen päähineet ja vyöt sekä huiskat. Kamala stressi oli päällä että tuleeko valmista. Ompelin monta päivää putkeen pukuja, välillä käytiin harkoissa ja taas ommeltiin. Parin viikon ajan päivässä tuli tanssimista yli kolme tuntia (viikonloppuna 6h/pvä) ja loppu aika pukujen tekoa. Nyt onneksi on keikka ohi ja voi rentoutua. Tämä päivä menikin ihan pelkästään nukkumiseen, stressi pois. Lauantaina on vielä tunnin keikka Esplanadilla, mutta se menee varmasti ihan rutiinilla, joka vuosihan Espalla kuitenkin tanssitaan. Laitan myöhemmin kuvaa tehdyistä puvuista. Lisäksi ne voi nähdä TV2:lla 23.8. klo 19.35 alkavassa Eurotanssit ohjelmassa.

Koiruus oli myös kaiken tämän hulabaloon keskellä pipinä. Raukka oksenteli ja ripuloi pari päivää. Ei pysynyt mikään sisällä ja lääkärin antamat mahansuojalääkkeetkään eivät auttaneet. Tyttö oli ihan apea eikä ollenkaan oma itsensä. Keskiviikkona olisi pitänyt mennä kuvauttamaan koira siltä varalta että mahassa olisi ollut jokin vierasesine. Onneksi lopetti oksentamisen ja lihaliemi pysyi sisällä. Tiistaina kakan mukana tuli tuppo vihreää kaislaa tanssiasuistamme, joten syy oksenteluun onneksi löytyi. Parafiiniöljyllä sitten mahaa tyhjennettiin ja nyt voi paremmin. Oma ruoka pysyy hyvin sisällä ja energia tullut takaisin. Riiviöksi muuttui heti parannuttuaan;) Kaikkea se saakin syötyä kun silmä välttää.